Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser Dig Nu

lugnet före vad?

stormen?

hur skulle jag kunna säga så?

mitt hjärtas hav har stormat sen Du gick.

gråtmulen levrade sig blodet i ådror.

ror detta hav intill sista våg utan åror.

blöder synvillor ibland höghus på rad.

längtar nätter igenom efter det jag bad.

smekte sönder Dig i mitt sinnes bädd.

rusade ikapp med allt som gjorde mig rädd.

STOPP!!! 

STANNA!!!

VILL INTE MER!!!

GUD, VARFÖR???

GUD, NÄR??

väntan, längtan, väntan, längtan, väntar!

 

sen så, skirt, så skört, så skönt.

så. Ser Jag Dig Nu!!

Ser Dig Ny!

Ser Dig Nu!

Dig, Mig, Vi, 

längtar Nu............KB

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-12 01:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Uppfylld längtan.
2016-03-12

  H.C.B
En text i min smak. Välformulerat!

(..å Stomen brusar längs teskedens varv, man sugs helt enkelt med..)
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP