Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma Långsamma Capriser

 

livet var som dröm

inuti drömmen drömmarna

och vågor av glömska

 

inklusive mina

innersta tankar

om att allt var för tillfället

oacceptabelt

 

spolade vågorna endast bort alla sorger

 

tog av mig skorna

strumporna och

den illasittande kostymen

 

sedan underkläderna och kroppen

 

doften av mysk

avsaknaden av orden

bergstopparna

 

samma capriser

samma långsamma dans

du skulle varit där

 

den sista timmen

den separerade smärtan

stillheten innanför

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-03-12 07:42

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP