Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Cowboy-boots

 

det finns så

många smärtpunkter

därinne

varför kan man inte

bara lämna dem

oberörda

varför inte bara skippa

Sluta skrapa nu

Let it Be Let it Be Let it Be

psykologerna

de såg så kloka ut

som uppstoppade hägrar

i en glasmonter

kan ni skriva ut idag

endorfinåterupptagshämmare

brukade man säga

och fick sedan en burk söta

halspastiller

med läkarordination

på 400 mg placebo

två ggr om dagen

i samband med måltid

sedan gick man till don Marco

och frågade i hyfsad ton

om han kunde fixa

några gram brunt

till kvällen

före gigen med

Brutal Birth Control”

på Casino Tavastia

man var ju så cool

gick i svarta läderbyxor

cowboy-boots

och en brusten själ

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 14:44

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande..boots..
2016-05-03

  nicol neli
gillar det modernistiska spår...
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP