Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lätt är Rätt... Klorofyll oss nu älskade Vår, tack för vår vår.


VÅR DAG, VÅR VÅR

Det är vår.
Livet vill bjuda till dans.
Livet ska vara lätt.
Det är bara vårt bagage
som skapar illusion av tyngd.
© DominiQue


Lyssna på våren:
http://www.youtube.com/watch?v=j8VdehTuZfw

Laleh
"Vårens Första Dag"

___________________________________
© ORD & GRAFIK
DominiQue NVC Costa
14 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

Lånad PRESSFOTO från Lalehs hemsida
Bilden signerad av mig innan jag blev
Quinna med stort Q, jag hette Dominique
i mitt tidigare liv, numera är jag En Quinna
dvs DominiQue och lägg till En (person/kvinna)
så har Du DominiQue + en = DominiQueen
så enkelt höjde jag min frekvens med lite jobb
bakom kulisserna (personliga Golgata mm)
och bokstavsmagi ;-)

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-14 23:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Glömde Tacka, varmt och ödmjukt:
Tusen Tack mike :-)
2016-03-15

  DominiQueen
mike, jag säger som Jesus kan ha sagt:
- Din tro har helat Dig!
:-)

Blessed be
DominiQue
2016-03-15

  mike irow
suvärent!!Fångat....tanke!!!!
o så djup med. denna sanning i...
tror jag..
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen