Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är ju vår, då får klorofyll och hopp spiras. Det är lag. Vår gudomliga rätt är att Älska och Älskas, ety vi Är Kärlek.


___©__ EN FREDENS QUINNA

STOR BILD 

Ååååå 

Vill Du bara hålla om mig?
Jag är så trött så jag stupar...
Jag skapade ett krig därute,
slogs med mina egna hjärnspöken.

Jag slogs med andras med,
ville rädda allt och alla.

Jag talade med krigare i detta liv,
de mådde inte alls bra,
modet var buret av rädsla.
Jag slogs och slogs
trodde jag kunde överleva så..
Men jag är ingen krigerska nu,
det är bara takter från tidigare liv..

Älskade jag är motsatsen nu
Motsatsen till krig
Du vet vad det är va?
Älskade det är Kärlek
Precis som Du
Kärlek, bara Kärlek

Handen på hjärtat:
Vad mer behövs?

Vill Du Älska mig?
I fred och lust?

Kyss mig då...
Kyss mig...
Låt mig kyssa Dig
på pannan så...
... så Du ser mig...

Är Du trött?

Du....

Älska mig...
Nu...?

 

Din Quinna
___________________________________
© ORD & SELFI
DominiQue NVC Costa
Natten 14-15 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

Lånad bild

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

///Det är ju vår, då får klorofyll och hopp spiras. Det är lag. Vår gudomliga rätt är att Älska och Älskas, ety vi Är Kärlek.///

 

 




Fri vers av DominiQueen
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 01:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Inga mer krig Alexander den store ;-)

Jag kapitulerar!!! :-)
Vita flaggor i vår rymden... Fladdrar löftesrika i Victory!!! Yeahh

Tack för ros

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-15

  Alexander Gustafsson
eller älskade krig? haha ;)
fin liten dikt
:)
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen