Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKLIGHETEN

 

så jag såg

med slutna ögon

i High Definition

med högsta upplösning

ingenting annat än

en öppen rymd

obegränsande Liv

alternativen oändliga

ditt ansiktes mjuka linjer

genomgående

inkluderande mig

och jag lade mig stilla ner

i den varma sanden

lät vågorna spola kroppen

rensande ut ondskan

som samlats

genom alla åren av

omedveten känslokyla

i en illusiv

vetenskapsreligion

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 08:22

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
rensa...i HD...i en illusiv...Bra"!!!
2016-03-16

  Solstrale VIP
Belyser hur nakna vi står inför alltet... Vi lever i verkligheten håll om den eller föreviga den! Snygg text!
2016-03-15

  StinaJ VIP
Gillar denna jättemycket. Fin känsla
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP