Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en kvarleva från Rundhuvudenas tid? Ett bekvämt sätt att vara anonym men i alla fall ett meddelande om att du nog inte var först, eftersom ett namn inte säger så mycket, men väl tre spikar någon lagt dit.


Dröm om tre spikar




Om du hittar tre spikar någonstans, målade eller verkliga, på ett ställe som städas eller inte städas, så vet du åtminstone det, du är inte ensam om ditt öde, även om du skulle tro eller känna dig så. Du kan hitta sex eller nio spikar, men i alla fall delbart med tre. Som ett hemligt tecken, kvarlämnat för dig att se om det skulle hända dig. Fast det kom till mig i en dröm, svaret på fenomenet så har jag faktiskt funnit tre spikar, tre skåror eller tre målade tre streck under årens lopp och undrat över om det ligger något mera i detta, som ett efterlämnat meddelande om att inte vara ensam, trots en kanske tror sig om att vara det.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2016-03-16 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP