Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden har inget med texten att göra, om man INTE låter sin fantasi och kreativitet säga något annat! ;) KB


Salt och ljus

Saltet miste sin sälta, när det sockersöta slisk

blev Kyrkans nya väg, en väg mot Rom.

Ljuset sattes under skeppan, slocknade till

sist, nu väntar en sträng Guds dom.

Men ännu finns tid! Tid för omvändelse

och att åter söka Guds Rike först!

Där den siste blir den förste 

och den minste är störst.

Ja ännu finns tid!!

En liten tid! 

Nåden sträcker sina armar ut

mot en kyrka som avfallit 

och Gud själv ropar 

KOM UT! KOM UT! KOM UT!

Ut i Min frihet i Mitt kärleks rus.

Där du åter får bli 

ett salt 

och 

ett ljus.......KB 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-16 12:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP