Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltså då på 90 talet, upplevde jag att jag frös i dessa k****ga sammanhang, var J fungerade som anställd.


VINTER

 

värmeböljan tog slut

våningarna nedanför

fylldes sakta med iskristaller

mörkret blev allt tätare

och nordanvinden

 

plötsligt lyfte han blicken

den arktiska kylan av hans ord

spjälkte sönder hemoglobinet

och blodcellerna frös till isblommor

endast på ytan

förblev vi mänskliga

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-17 19:22

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
tycker mycket om isblommorna
2016-03-18

  mike irow
dettta var fan...
vacker!!!!!
andra stroff 5 STJÄRNOR
mer kan du inte få!!!!
!!!!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP