Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Glada Tankarnas Bok/Kapitel 2


Tänk Magnifika tankar




6/
Istället för att ge bekymren luft under vingarna så lär dina Välsignelser att flyga.


7/
Liv kommer alltid att existera eftersom det består av energi.


8/
Kärlekskraften är den enda byggsten som Det Goda Livet vilar på.


9/
Aldrig i livet att jag tillåter andras bemötande förstöra min sinnesfrid!


10/
Lyssna på och följ din magkänsla (Intuitionen) -  din inre GPS. Den visar Alltid rätt väg. För Dig.

 

 

@EFM

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-18 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP