Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Z


. . . . . . . . . KÄRLEKSKRIK

...när Du tränger in i mig...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


___________________________________
© ORD
DominiQue NVC Costa
19 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr
Lånad bild

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Prosapoesi) av DominiQueen
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-19 07:52



Bookmark and Share


  DominiQueen
På nya skira vingar ett Skri för vår, fria vidder och livets rymder

Tack mike
DominiQue
2016-03-19

  mike irow
utsidan och insidan
utan skal emellan ...fågelskri
2016-03-19

  DominiQueen
Strandberg, varmt tack

Love is a Bless
DominiQue
2016-03-19

    ej medlem längre
Det var en kärnfull, het och enormt erotiskt kåt mening

Tack
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen