Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Standardsvaren

 

ingenting återstår

av det som aldrig fanns

då var där inget du

inte jag heller

men i solnedgången

kändes det på något sätt

som om den 900 åriga eken

varit mer levande

än dessa flyktiga hågkomster

av nomadbyarna

omkring Altaibergen

de storögda barnen som

bara stod där utanför skjulen

du rökte dina mentolcigarretter

och vad gjorde jag

oberörd av alltsammans

ensam

med mina defenser

försökte jag fylla tomrum

med de lakoniska standardsvaren

och plattityderna

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-20 17:46

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
vackert...som att to be or not to be!
2016-03-20

  nicol neli
otroligt
vackert första delen!
diktenskapar djupa tankar.
2016-03-20

  Solstrale VIP
Följer hela vägen ut, till rummets volym fylls! Tack!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP