Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du titta in i solen

Kan du titta in i solen utan att kisa
låta dig bländas utan att bli rädd
veta att ditt hjärta lyser
när solens strålar värmer din själ
låta dig bländas utan att blunda
solen lyser in i rummet söker och letar
efter själen som gömt sig i någon vrå
solen lyser in i rummet fyller tillvaron med ljus
vågar du låta solens strålar lysa i ditt ansikte
utan att kisa




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 20:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En beundransvärt ljusglimtande poesi! Flirtar med känslan, att tveka, våga... Tack!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr