Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och Senare (Ändringar 6.04)

 

 

inte jag heller

 

din ögonskugga

på den blå himmelskupan

 

noterna dalade sakta ner

 

blåste

upp och runt

hundar skällde skällande

om natten

 

desperat igen

kan inte kan inte kan kan kan

 

kan inte senare

se någonting

 

senare senare senare någon

 

väntade ju på dig redan nu

någon annan dog i går

 

kanske var det bara jag

 

trodde alltid han var försäkrad

men han dog också

 

senare

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 11:38

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
skriver i Kerstin spår...
2016-03-23

  Nils-Robert
speciell text, men den fångade mig.
2016-03-23

  kerstin skriver VIP
lite mystisk och resonerade - i like
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP