Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget Rinner Stilla

 

 

Floderna

och havet

jaget rinner stilla

i sina fåror

 

i förtorkad jord

dessa flyktiga ögonblick

extasen

dina förstorade pupiller

 

senare på kvällen

ljuset över ditt ansikte

när du tände cigarretten

 

strök undan håret

och log

talade du om kärleken då

flyttade jag närmare

 

men drömmar är så kortvariga

 

havet oändligt

och jaget rinner stilla

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-23 13:41

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Thalia
Ord så vackra, fascinerande.
2016-04-21

  mike irow
helt enkelt
en underbar dikt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 stjärnor 1stroffen
nästa 2 och sista 2
av mig 6 stjärnor
på en underbar dikt
havet oändligt
och jaget rinner stilla...
2016-03-23

  Nils-Robert
bra skaldat
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP