Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤ varje människa är utan like


Från och med nu har du blivit min enda älskade

Utan like det här universumet är
Och jag …
Jag är exakt som det
Och du …
Du är bara en liten stjärna
Som jag väljer
Kretsar du på en av mina galaxer
Min dam
Kärleken är inte ords samlag
Min dam
Kärleken är den största kampen
Förbered dig!
Samla all din kraft!
Bemöt mig!
Utmana mig!
Och du …
Du ska ändå falla ovillkorlig i mina händer
Gyllne är medaljerna
Som har hängts på mitt bröst
Attraherar de dig?
Räds inte!
Närma dig!
Rör dem!
Hör du den vackraste symfonin?
Det är mina älskades hjärtans melodi
Vart vägen jag tar
Följer segrarna med mig
min dam
Tvätta dig med det heliga kärleksvattnet
Knäfall framför mig
Gråt alla dina gamla tårar
Bikta dig för mig
Jag ska lägga min hand på ditt hjärta
Frälsa dig
Och alla dina synder ska förlåtas
Res dig!
Håll om mig!
Kyss varmt mina läppar!
Grattis!
Från och med nu
Har du blivit min enda älskade







Fri vers av Al Sayab Al Sagher
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-05-02 16:57



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....kärleken är den största kampen, förbered dig....en sanning som man sällan får höra....men om man antar utmaningen så får man smaka vildrosens honung...fint Akel...kram från Aisha
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Al Sayab Al Sagher
Al Sayab Al Sagher