Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypnotic Energy

 

 

 

de lätta molnen

kan du se svalorna

solglittret

över vattnet

 

lyssna nu

kan du höra dem

 

himlakropparnas dans

 

postbåten kommer in

tiftö Stig har mycket att

lasta ur i dag

 

kan se dem alla nu

hur de var klädda och

gubbarna som satt och rökte

skämtade om luder

 

näckrosen

låg uppdragen i en strandskreva

min egen roddbåt

 

varför ser vi allt

så klart nu

alla dessa djupa färger

rösterna

de ljusa och de mörka

 

och himlen som var djupblå

ibland

 

de mörka nätterna

ensam med alla ljuden

och min rädsla

 

vi står på stranden

vem spelar musiken nu?

kan urskilja orden

 

Hypnotic Energy'

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-24 07:14

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En härlig dikt Hypnotic energy..
Vackra bilder och mystik..
en energi som känns..
mycket bra skrivet gillar...
2016-04-15

  mike irow
mistik mellan raderna...
lyfter upp som kyrkans musik...
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP