Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagets mycket långsamma död

Kommer det en stund i varje människas liv
inget verkar viktigt

Om jag bryr mig ständigt vad som händer
vad jag gör, allt är så avgörande viktigt

Att om jag just nu dör, så följer alltet med mig
ner i jorden

Allt krymps ner och förstoras till oändlighet
inget viktigt finns längre kvar att hitta

Det viktiga med livet var Jag




Fri vers (Fri form) av Oak VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-24 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP