Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våfflor

Vatten, pulver, smör
Järnet varmt, smort fylls med smet
Orkade fyra




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-25 12:26



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
mumsmums...
2016-04-01

    Dan Myrbeck
Smaskerismaskens!
2016-03-30

  Karina"Kia"
Mjukmums och gott på Marie bebådelsedagen!
2016-03-25

    ej medlem längre
Påskgodis!
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén