Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandrarna

 

 

natten är här

mörklagda gator

ensamma

utan destination

utan hopp

nattvandrarna

människorna sover

i sina isolerade betongblock

vissa har havsutsikt

och egen pool

andra fördragna gardiner

mot sopcontainrarna

utanför

på bottenplanet

andra är nattvandrare

som jag

mörkret är för oss

ett skydd en garanti ett löfte

att ingen mer

skall röra oss där

det fortfarande värker

med pulsen som pumpar

och slår direkt

under den sargade ytan

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-25 19:04

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tystnad och ensamhet är bra terapi.
2016-03-30

  mike irow
suvärent
skildring...lång borta och ändå
så nära...
2016-03-26

  Gisela Nordell
stark och vemodig om behovet av skydd mot den hårda livsfientliga betongen och människor alienerade avståndstagande, att ändå behålla sin värdighet och tro.Fint fångat!
2016-03-26

  Ninananonia VIP
Berörande bra...tycker jag..
2016-03-26

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra skrivet!
2016-03-25

  Solstrale VIP
Du är en lycklig en, som inlevelserikt skildrar varat... Nattligt bravissimo!
2016-03-25

  Goraxy 89 Orion VIP
För att njuta av nattens reflektiva stillhet behöver man inte vara en traumatiserad ensling - Missförstå mig rätt för jag skriver i metaforer.
2016-03-25

  Spiken VIP
Att vandra i natten är så himla härligt!

Mvh Ekv4ll
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP