Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plats för överdriven förklaring.


Något litet om glasögon





Det en vet om glasögon
är att efter någon tids användning av dem
så behövs de verkligen.

Bara att en tjuvstartar litet
och så är en fast
i den vanan också.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 10:32



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Tänkvärd text! Skaffade mina första glasögon i somras för frugan tyckte jag inte såg tillräckligt bra ut. Använder dem bara när jag ska se filosofisk ut och läser Philosophy Now. Men visst, har man väl vant sig vid dylika, slappnar ögonen av. Skärper sig inte.
2016-03-29

  ULJO
Ja som storfiskaren säger 'när armarna inte räcker till'
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP