Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manifestation: terror minnesplats i Bryssel,


  •  



  • -       om de kallar sig nazister enbart bara män och hälsar som svenska hövdingar, denna manifestation är gemensam protest plats med gemensamt enda mål stoppa terrorismen i Europa och gå till förhandlingar.



  • -       Myndigheterna vill lägga locket på, medan två muslimska käringar återkommer på bild efter flera dagar såg nu igen, då de skövlade blommor och judisk flaga till remsor och trampade på den under Schweiziska flaga.



  • -       Folketmassan förstånd vet att förövaren vänner kommer och återvänder sig till platser, det borde inte vara stop på folkmöte!



  • det är folkdomstol handling i sig,



  • Dem är volontärer i ett krig som redan är i fullgång.



  • -       Belgien poliser, hade inte insyn i varandras distrikt och regioner



  • -       Visst folk stöd kan provocera till det och samarbeta med alla femfingrar (falanger)på en människa med ända mål, lag och ordning, och då Belgien inte blir som för laglösland, med EU parlament, och inhyrdalägenheter, till praktisera terroristmetoder som lobbyister.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2016-03-27 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP