Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


iN stinkt In sikt Distinkt In


___©__ EN MYSTISK QUINNA

MIN VISION OM EN VACKER MAGISK SHOW

A PERFORMANCE MED MYSTIK, PASSION, VISHET, EROTIK SPIRITUALITET, DANS, MUSIK, SÅNG, LJUSFENOMEN, RÖK, ELD, VATTEN, VIND, ORD OCH MIRAKEL

SÅ SKULLE JAG VILJA I ETT FANTASISK LJUSSPEL

LÅTA DENNA MAN SJUNGA OUVERTUREN INNAN MIN MONOLOG I DENNA ~ SCEN AV EN QUINNA

Förstorad bild Granateld


AKT 1

Varför förstod jag inte
att det handlade om mer
än att uthärda
än att överleva
än att förstå
än att finna trygghet?

Varför förstod jag inte
att livet skulle levas?

Är det för sent nu?

AKT 2

Jag var brännmärkt
som ett liveget boskap
destinerad att slaktas
osedd, oälskad och med annorlunda hud
Spetstrosor passar inte på en gris

Jag förstod maskeraden var er fest


AKT 3

I natten jag ser, smyger
Jag låter ej flå min päls,
mitt sanna jag har både morrhår
och klor
det jag älskar blöder
Jag äter inte den jag älskar

PROLOG
(det finns ingen början och inget slut)

Vem är jag?


______________________________________________

© ORD & FOTO med grafik
DominiQue NVC Costa
Våren 26 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

   ///iN stinkt In sikt Distinkt In///

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen
Läst 571 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen