Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg.

Det blåste mot,
det blåste med.
Växla ned,
följa med.

Jag har lärt mig det där nu.
Efter flera års övning.

-Varje dag kan man lära sig något nytt,
gör man det inte så har man bara varit
ouppmärksam,
sade han.

Förr hade jag svårt för det nya,
nu kan jag välkomna det.
Det kallar jag personlig utveckling.

Europa bombas sönder,
sten för sten,
och dess invånarantal minskar.
Jag fruktar dock intet.

Jag vet nu var jag är trygg,
var den lyhörde finns.
Jag är lugn i att all tid är utmätt,
också min.

Jag skola hinna det som är ämnat mig.
Ingen anledning till stress alltså.

All smärta,
alla tårar.
Allt får sin ändstation.

Därifrån går jag sedan.
Leende.




Fri vers (Fri form) av filosofÅsa
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-29 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofÅsa
filosofÅsa