Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skilja på handling och person. Att skilja på handling och skribent. Poesi och ord ska beröra inte störa och förgöra. - Ord ska lyfta och berika. Må det ske Amen.


___©__ EN MEDMÄNSKLIG QUINNA

 


BÄSTA MEDMÄNNISKA

Vem väntar Du på?
Inte är det mig.

Kära Du - det är Dig själv.

 

Det är inte ofta jag utövar
Självcensur
Men jag gör det av hänsyn
till situationen

 

Låt mig få fortsätta skriva
låt mig få veta
veta att Du inte lider och triggas
av mina drömmar.


Min dröm,
om en nästan omöjlig Kärlek
Om bara en, en speciell
Den av universum till mig utvalde
och jag till honom
Vi var ett från början och vill tillbaka
In och hem

Kära medmänniska om han var här nu
så skulle vi båda veta det.

Det spelar ingen roll hur
Klok
Rik
Vacker
Trevlig
Perfekt på alla sätt
Fin älskare
Fantastisk poet mm
alla andra är.

DE ÄR INTE MIN MAN
Jag måste vara min man
trogen, lojal mot min dröm
DEN - ÄR ALLT JAG HAR

Om Du älskar mig???
Snälla släpp mig fri,
unna mig min frihet och lycka

min önskan till universum är
att Du går vidare som en
accepterande och stark man

Bästa medmänniska
Kärleken är vacker och ska inte göra ont

se Dig omkring

VI ÄR MÅNGA
och en bland oss
är ämnad just Dig
- och hon är inte jag!

Gå in, in i hjärtat
och be
det väntar på Dig där
- Din sanna kraft.

Jag var bara den att påminna.
Jag är en skrivande själ.
Inget annat
En enkel person.
Drottning i min fantasi
och mitt hjärtas rike.

Gå nu till Ditt.
Tack
A Dieu

Allt gott
Le, var fri

...från medmänniskan


______________________________________________

© ORD 
DominiQue NVC Costa
Våren 30 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 lånad bild


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-30 23:53



Bookmark and Share


  DominiQueen
Å underbart om jag lyfter med mina texter, detta var en av de svåraste offentliga jag skrivit..

Tack Knoparemoj
Ha de så bra
DominiQue
2016-03-31

  Knoparemoj
Hej,
En medmänsklig kvinna ja det är väl ditt epitet. Man blir alltid så upplyftad av dina texter.

Ha det gott
Bosse

2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen