Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du....


___©__ EN OMSKAKAD QUINNA

 

Du vet kanske?
Sierskan säger sig veta
Jag vet inte

Men Du ska veta:
Jag älskar Dig
Jag förnimmer Dig

 

Jag är förvirrad
Omskakad, pga alla intryck
Jag har ordineras
att gå in i mig själv
inte gå vilse mer i..
...ja men Du vet...

Jag vet inte hur
det känns..
därinne
Jag är väl rädd
som många andra....

Och genom att fly
rikta mitt fokus utåt
och på andra

så blir jag ju inte modigare
..precis...

Ska jag våga?
Stänga av...
meditera på djupet
..gå in i mig själv

Kontemplation
Retreat?

Är det dags nu?
Min sista ökenfärd?

De säger att
Du är nära nu....
- Vågar jag tro?

Tänk om jag krossas igen?
Inga mer illusioner

- Men Du DominiQue?
- Om Du har Dig själv, hur kan Du gå vilse då?
- Ja det är sant, jag kan ju inte gå vilse i mitt eget hjärta
Det sa Z för säkert 20 år sedan...

Jag är väl lite rädd, känslomässigt fryst,
bedövad, döv och blockerad och
DET var min räddning. Då!

Nu dags att börja leva.
Kan ske!

T I L L I T

 

______________________________________________

© ORD & FOTO
DominiQue NVC Costa
Våren 31 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

Devis:

Vi ska aldrig vara rädda om oss! Vi ska vara modiga om oss!

JAG SKA VARA MODIG OM MIG!

NU

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-31 08:27



Bookmark and Share


  DominiQueen
Oj Tack Marita, det låter bra, är helt matt, oas vore helt perfekt..

Tack fina Du
DominiQue
2016-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Din text förmedlar att ökenfärden snart är fullbordad.
Snart står du vid den grönskande oasen.
2016-03-31

  DominiQueen
Att vara strömmen! Wow!!!
Tack så starkt och fint kära Solstråle.

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-31

  Solstrale VIP
Det som sker det sker... Bejaka det som kommer högt och lågt, var själva strömmen låt den inte ta dig, du är strömmen... Det blir så rätt när du flödar i texten! Tack!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen