Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text När det gäller att få det rart! Ewa-Britt Nilson.


Kritik på en text (1335) rick



En rick är en rick
ett trick är ett trick
om än med kortlek eller speglar
jag text läser och förseglar
ödets lott jag mig även fick.




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-03-31 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP