Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aj.


Observatören

Vissa dör medan de lever - som ett slocknat leende.

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________

© ORD
DominiQue NVC Costa
Våren 1 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 

lånad bild - visdomsord av Rumi


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-01 06:09



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack käre Lars och kära Marita, så hedrande med er feedback, jag är ju inte en fåordig Quinna normalt sätt, så det värmde extra gott att få beröm för något distinkt. Ödmjukt tack, det uppmuntrar mig att fortsätta variera mig.

Kärlek och ljus fina poetvänner.
DominiQue
2016-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra formulerat!
2016-04-01

  Lars Hedlin
Stor insikt och sanning i detta
2016-04-01

  DominiQueen
Å, jag blir djupt rörd. Tack Käre Alexander.
2016-04-01

  Alexander Gustafsson
Mycket bra DominiQue! :)
2016-04-01

  DominiQueen
Eric, nej det vill nog ingen, likväl sker det.

LoveBlessing
DominiQue
2016-04-01

  Eric R Strom
Det vill man inte
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen