Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig


Härlig är Jorden
Härlig är Du
Härliga är Vi i vår samvaro.

Härlig är jag inte utan Dig
Härlig känner jag mig tillsammans med Dig
Härligt blir livet tillsammans med Dig




Fri vers av Maria Swahn
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-01 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Swahn