Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka(r) om vatten som var tänkt som haiku blev bara droppar som föll i sanden


All(tid) vatten...bagatell



Målar akvarell
med varsamma penseldrag
i svart på vitt ark
skymtar färgerna från ett
sällsamt vackert vattendrag

där du är stenen
är jag vågen som sköljer
över dig under
molnfri himmel kommer jag
likt en flodvåg in i dig

idag är allt grått
rött blod har blivit svart sorg
blommor av porslin
knäckta av livet ligger
förkrossade i en korg








Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-01 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP