Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fördelsedag


Min fördelsedag


en dag av glädje

en dag av firande av just min dag

en dag av minne

en dag av skratt

en dag när man får presenter

en dag när alla ängnar sig just åt mig


Men.....

vänta lite !

vart är jag?

Ja juste jag e fördelsbarnet ni alla har glömt bort











Fri vers av Marijana
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-05-03 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana