Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek gör ont....

Att älska någon så mycket att man bara går och väntar på att få sägaJA!!
Den man älskat så gör allt för att det inte ska föras på tal.
Att se en kärleks film är mer jobbigt än att se en skräck filmen.
Visst vi älskar på olika vis och kärlekens verk beter sig olika på oss alla. Men att se någon få säga ja gör att jag bara vill gråta floder för att det inte är jag som säger JA.




Fri vers av Smurfelina
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfelina