Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det skiraste

som det skiraste milda liksom tvekande regnet i april
som stilla silverdroppar av smekande rödhakssång

är dina fingrar mot mig
dina läppar mot min kropp




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-03 15:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det är levande kärlek...
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP