Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inifrån


Rädslan äter upp mig inifrån

Vem är du ! Som står där i tårar ?
Vem är jag som står här ! på en madrass av bomull !

Själens sista gnista i ett svart moln av regn.
Själens sista andetag i ett onödigt fläng.
Själens sista omtanke av kärlek till välbehag.
Själens sista ord till dig om tro.
Själens sista val av livets vägar står här nu men inte nu.

Rädslan äter upp mig inifrån
Rädslan gör mig orkeslös
Rädslan gör mig förstelnad

Kommer inte fram inte bak står bara där å glor.
På ingenting bara stel där ingen går står jag får spel.
nästan som det bara inte skulle vara men ändå var där.
Varför plågas man till man dör.
varför plågas känslorna till man förlorar sig själv i valet om rättvist liv.

vem är jag att se ner på dig vem är du att se ner på mig. ingen ska behöva vara mindre värd än nån annan. varför är du bättre än mig ja avundsjuka finns hos alla. men ingen är värd det negativa ingen är värd det dåliga alla är värda det positiva det som är bra och rättvist i världen.

lev för visheten
lev idag
lev imorgon
lev för det goda var här och nu
var i det friska.
var i gemenskap bland människor som älskar att vara där du är.
finn de människor som älskar dig för den du är och vill vara.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tina-33
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-03 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-33