Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden talar sitt tysta språk


BARNETS NYA VÄN OCH FÖREBILD

Som   människans   historia   visat   sig   vara  dålig
förebild  för   sina  barn,  skulle   man  kunna  anse 
en apa som bättre förebild.
                                          *
Minns när jag besökte  en  djurpark  med  5-årige
sonen,  och  en  orangutang  börja  applådera  efter
att jag matat den med jordnötter,sonen utbrast:pappa !
se,din kompis....
så  sant  !  oftast  är  det  lättare  vara  vän  med  ett
djur än människa, och  aporna lär ju enl evolutions-
läran  vara  våra  förfäder, som  vi  tydligen inte lärt 
ett dyft av i  hur man ska uppföra sig här  på jorden.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 20:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Djur är alltid ödmjuka liksom... Fin berättelse som gläder!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP