Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN cola burk



En cola burk kan vara lika söt och beroende framkallad som den
djupaste kärleken

lika söt, lika god, lika trogen som alltid

men när den är slut är den inte lika söt

då är den inte lika beroende framkallad som den var

då finns den inte där för dig som den alltid var

då är den tom och kall som man inte vill att den ska va.

men sen gå det alltid att öppna en ny så blir allting lika bra




Fri vers av Marijana
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-05-03 13:35



Bookmark and Share


    Hann£§
hahaha stämmer :)
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana