Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR EN TRO ERSATTS AV VETANDETS LOGISKA RESONEMANG

Det finns massor av människor som lever
och verkar med religiösa värderingar och
verkligen lever upp till dessa, utan att tro
på  vare  sig  gud,  djävulen, eller Allah,
och man finner att hos  dessa  människor
råder frid och harmoni.

Sedan finns det de som  utger  sig  för  en
viss trosinriktning, som inte alls visar det
sig efter väl  valda  prövningar, inte  lever
upp till dess tro,och man finner hos dessa
människor,  krig, oro, maktkamp, intriger
terror och ond bråd död.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-06 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP