Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det finns en genre som 'satir' här på sajten låtsas jag inte om. Det är ju dessutom ett något sent påfund. Jag skriver detta som kåseri, även detta ett sent påfund som kom till här efter vissa påtryckningar.


Allmänt mästerskap alltmer i ropet (A. M.)




Att ett eller annat mästerskap kommer i ropet är ju ingenting nytt, nygammalt som här, än just detta är, finns i nuet fast det kom redan och att bilen som sådan att den som ritning och även uppbyggd, även om den utprovades av hennes man och dennes vän, hon var uppfinnaren av den trots ritningar av Leonardo da Vinci när han skissade på flygplanet, bara utan elektrisk motor.
Det som är nygammalt och populärt som folksport är förstås tomgångskörningen.
Helst skall den utföras av någon som röker för öppet fönster med denna ruta nervevad åtminstone och med föraren även något intresserad av att hålla näringen av tobak under armarna.
Exempelvis Svenska Tobaksbolaget och smugglarna inte minst att förglömma.
Man får ju inte glömma att det finns de som vill hålla något under armarna, användningen av tobak exempelvis.
Regeringen får skit vad den än gör, precis som verken i övrigt, de som är anställda där behöver man inte bry sig om.
Det vet man ju att ingen gör något fel eller tas ansvar för personligen utan det är alltid en grupp, oavsett om någon sedan än hängs ut och får skulden.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-04-06 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP