Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ville bara få säga... Sen på't igen och tänka konstruktivt, målinriktat och positivt... Blääääh!!!! Bravo. YIPPIE osv vad kul det är. Utveckling. Evolution makabert - men ljus, ljus, mera ljus och kärlek lyser klarast i mörkret...


MIN GNÄLLSTUND PÅ JORDEN...

Jag är tom,

rastlös

undrar när fan jag ska bli färdigrensad,

känner mig som en skitig morot

typ... ;-)

 

 

______________________________________________

© ORD & VEDIC ART
DominiQue NVC Costa
Våren 6 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥




Fri vers (Modernistisk dikt) av DominiQueen
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-06 21:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Zavanna, ja det är sant, galghumor :-) det är ett bra sätt att ibland skratta med smärtan, och samtidigt se potentialer, en morot är växtkraft, oavsett smutsen, lite vatten bara så....

Tack för en fin kommentar,
Ljus och kärlek till Dig vackra själ.
DominiQue
2016-04-07

    ej medlem längre
Med en stor portion humor och glimten i ögat förmedlar du allvarsamma känslor och jag tror det ligger mycket allvar bakom orden.
2016-04-07

  DominiQueen
Tack Stranberg, vad härligt att melankolin och självdistansen kan i lite tvistad humor ge Dig ett gott skratt, och nu ler mitt hjärta igen med tanken på en leende och skrattande man. Underbart att få beröra så.
Känns gott.
Tack att Du berättade så inlevelsefullt.

Tack Bengt, haha är det Din devis, ju mer skit - ju mer liv? Haha...
Ja lever gör den ju, och än mer och längre om obesprutad med bekämpningsmedel utan bara odlad i tålamod, solljus och kärlek.

Tack Marita, oj då ett helt knippe, låter omvänt som en stor potential och med många strängar på Din lyra. :-)

Tack Elisabeth, ja idag är det väder, och efter regn brukar det ALLTID komma solsken, och Imse Vimse klättrar upp igen... Så får även vi :-)

Tack alla underbaringar - kärlek och alla livets ljuvligheter önskar jag er.
Namaste
DominiQue


2016-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra liknelse med en gnutta humor, denna kulna aprildag! Livet är inte alltid stenkul. Men brukar bli bättre.
2016-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Effektfull liknelse med en skitig morot.
Ibland känner jag mig som ett helt knippe.
2016-04-07

  Bengt VIP
Bästa DQ!
Moroten är skitig, alltså lever den!
//B
2016-04-07

    ej medlem längre
Skrattar denna morgon, ler stort åt din dikt men ser även djupet i orden, som jag tyder dem. När ska man hitta sin väg, när finner man harmoni och kärlek till sig själv.

Tack för ett gott skratt denna kulna och regniga dag min vän.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen