Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är jag

 

 

snötäcket togs av

jorden ligger där blottad

naken

med sin smutsgrå

nariga och spruckna hud

jag går ner till havet

ställer mig vid stranden

och låter vågorna

skölja bort smärtan

tårarna som fälldes

har ingen betydelse mer

havet har inget minne

havet är jag

och jag

har slutat tänka

nu är det din tur och nu

är du mitt jag

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 06:27

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
känner jag ännu igen
den jag var
vackert
poesi!!!!!!!!!!!!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP