Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är snart?

 

 

vad är snart

vad är snart

vem är jag som frågar

vad är snart

 

 

du lovade mig då

att du skulle komma men

vad är snart

 

 

han stod där allena

och inväntade bussen

pappa skulle komma med

bussen åkte bara förbi

pappa kom inte

 

 

han kom inte

han kom inte heller

nästa dag

 

 

vem är jag som frågar: vad är snart

 

 

barnet står fortfarande kvar

där vid vägkanten

 

 

väntande längtande

drömmer han om pappa

 

 

som skulle komma snart

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-09 22:15

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP