Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITIKERNS HJÄRNA

Undrar hur en hjärna  fungerar,
som  är  helt  tom, utan  empati,
en hjärna  som  inte  minns vad
den tänkt tidigare,
och som glömt allt den tänkt,en
hjärna  som  inte  tänkt en enda
utvecklade tanke,en hjärna som
upphört cerebrera,

- ja  !  det  måste  väl  vara  en  
politikers hjärna det.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-10 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP