Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Källan bakom dikten en låt: Unknown av artisten Saschienne. Förekommer inte någon textkopiering här bara grundtemat (det okända) är samma.


det okända

 

 

 

har alltid undrat

du har väl sållat svaren

nu

detta okända

som förde oss samman

 

 

tvingar oss isär igen

 

och

 

det okända jag sökte

förde oss ständigt närmare

varandra

avståndet mellan oss

 

ökade i intensitet och omfattning

 

du var min drog

tavlan blev bättre utan dina violetta klichéer

jag kunde dödat någon

 

för att komma åt din hjärtekod

 

vem trodde att jag var din bror

varför stirrar alla här

på mig

 

 

detta okända som förde oss samman

tvingar oss isär igen

 

  

det okända

 

 

det okända

 

 

det okända

 

 

som rörde och förförde oss

tvingar oss isär igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-10 21:43

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
en sann poesi dikt innefattar
så mycket innanför
och utanför att det fattas plats
i dikten som vill låna en värld
som börjar vid världens udde.....tror jag...
2016-04-11

  Ninananonia VIP
Tycker om denna..
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP