Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett återkommande 0ch årstidsbundet tema


i gräsmarken runt våra hus

i gräsmarken runt våra hus ser jag leenden överallt
de är min mors
och emanerar från hennes planteringar av liljor
som nu prunkande pryder vår värld

min mor log ofta
hon planterade mycket
och hennes ansikte kommer att stråla över släktet
år efter år genom generationer

orörda dör inte liljor så lätt
min mors leende aldrig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-11 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP