Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Sann berättelse ur en Verklighet jag känner.

 

 

Dom var ett gäng tonårstjejer i en föräldrafri lägenhet i 23:e våningen på Fifth Avenue NY. Dom hade kommit över brass, den svarta oljiga sorten som var eftertraktad för sina höga thc halter. En av tjejerna hade hämtat en Bong som gick laget runt, medan de tjattrade, fnittrade och skrattade hejdlöst ibland, som tjejer gör när de får husera fritt. Skivtallriken snurrade med omväxlande King Crimson, Jethro Tull, Pink Floyd och Dylan.

Men för henne var allt annorlunda. En känslig drömmande tjej och verkligheten omkring henne började framträda alltmer som något hon drömt. Rummet blev en jättestor hall där några småflickor satt och tjattrade i ett hörn. Men hon var en jätte hon! Hon kunde ha räckt ut sin arm och de andra hade fått rum i hennes kupade hand – allesammans.

Hon steg upp och gick fram till det öppna fönstret, för hon kände behovet av frisk luft. Men se!... Med ens förvandlas hon till en undulat och hon vill lyfta vingarna och flyga, så hon flaxar upp och sätter sig i fönstret.

Dom ropar till henne att komma ner från rummet. Men hon vill testa vingarna och flyga på riktigt. Så hon lyfter dem och flyger iväg följd av deras SKRIK.

Men hennes vingar kunde inte bära tyngden av hennes späda kropp.



 




Prosa (Kortnovell) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-12 06:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Tragisk text. Så ledsam. Jävla droger. Beklagar sorgen av din vän. Droger förstör och förgör och tar älskade människor ifrån oss.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP