Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klär mig i mörker

 

 

du klär mig i mörker

på den andra planhalvan

solarna

 

 

natten gnolar sin sång

myriader av ensambarn glider sakta

nerför sluttningarna

 

 

en ensam storm

stryker omkring på gatorna

välter bilar

och slår sönder skyltfönstren

 

 

jag bor inte här mer

eller längre ner i villakvarteren

 

 

jag är inte härifrån långt borta bland stjärnor

långt borta

långt borta

stjärnorna stjärnorna

bland stjärnorna långt härifrån

 

 

ett ensamt löv dansar med vindarna

 

 

mänskorna ur mitt liv

defilerar sakta i procession förbi mitt fönster

de bär alla sorgmask

 

 

jag är solen förklädd

snart tar vi alla av oss maskerna

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-12 07:03

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
suveränt!
2016-04-15

  Schizooliza
Bravo!gillas myche!!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP