Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄRLIG DATE

Hur gick det på daten ?

-Äh !  hon  stack, efter  att  jag  varit  ärlig  nog
och bara frågat henne om vi skulle äta middag
först eller gå hem å knulla först.

Men tro fan det att hon  stack, du  vet  det finns
ju gränser för  vad  man  ska  säga och  inte, där
man inte uttalar  sina innersta avsikter, det  till-
hör en social norm vars kodex instinktivt  säger
vad det går ut på,det är ett rollspel,där den som
spelar  rollen  övertygande  vinner, under  förut-
sättning  att  er  kemi  överensstämmer  med 
varann, pröva den metoden  vid  nästa dejt, ska 
du se att det nappar,eller så  söker  du  en knull-
dejt, om det nu bara var det  du var ute efter.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-12 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP