Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om en gammal kärlek, som man inte kan släppa. En undran och en längtan efter någon man kände förr, någon man älskade förr. Någon som inte vill lämna ens tankar.


En gammal kärlek

jag har en längtan, en längtan om att få se dig i ögonen
om att få dra mina händer genom ditt tjocka hår
om att få kyssa dig passionerat
en längtan om att få enas med dig

jag vet inte vad det är, men jag kan inte släppa dig
du har något som ingen annan har
universum styr mig till dig

det spelar ingen roll att ödet leder mig någon annanstans
det spelar ingen roll att jag blir kär i andra
för jag kommer ändå alltid tillbaka till dig
är det inte mina tankar så är det mina drömmar
drömmar om en kärlek som rann ut i sanden
drömmar om en kärlek som aldrig blev

jag saknar dig




Fri vers av augustiflickan
Läst 418 gånger
Publicerad 2016-04-12 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

augustiflickan
augustiflickan