Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarkolonin på Sommaröarna


Olycklig kärlek

 

 

pappa och mamma

kom och hälsade på

under föräldradagen

det var före skiljsmässan

och den där tjejen

som hoppade runt oss

hela tiden

skvallrade på mig

att jag varit dum mot henne

jättedum

bara retat henne

mest hela tiden

men jag var olyckligt förälskad

i prinsessan Agneta

som redan fyllt nio år

och behandlade mig frökenaktigt

när jag satt i sandlådan

och bara grävde och grävde

med min lilla spade

hon visste ju inte

att jag var en ökenprins

och skulle en dag få ärva

hela kungariket

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 04:58

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Thalia
Olycklig, men rik av söt fantasi, hon visste inte vad hon hade att förlora.
2016-04-29

  Ninananonia VIP
Så söt..olycklig kärlek berör..
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP