Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade pappa

 

 

jag älskade pappa

när jag sköt honom

pang pang

du är död död

och han tog sig för hjärtat

vacklade stönade

rosslade och föll död ner

jag älskade honom också

när han drog mig till sig

och kramade mig alltför hårt

på fel sätt hårt

jag sprang genast bort

så fort han släppte taget

och gömde mig

för hans skrikande ögon

 

förstod hans sorg långt senare men då

hade min sorg redan vuxit upp

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-13 05:01

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2016-05-22

  tidsliv
Vilken text. Helt otroligt vacker och sorglig
2016-04-14

  Ninananonia VIP
Berör...
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP